📦ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Σημαντικές πληροφορίες για την οικιακή συσκευή Laser αποτρίχωσης της SkinClub.gr

  1. Τί είναι το IPL ;

Η Αγγλική ονομασία Intense Pulse Light, μεταφράζεται ως Έντονο Παλμικό Φως και πρόκειται για τεχνολογία η οποία χρησιμοποιείται από αισθητικούς και ιατρούς για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων. Τα πλεονεκτήματα χρήσης του παλμικού φωτός εξαρτώνται από το φάσμα που διοχετεύεται σε κάθε περιοχή, Αναλόγως με το μηχάνημα και την πάθηση, το οπτικό φάσμα κυμαίνεται από 400 – 1200 νανόμετρα. Οι δημοφιλέστερες χρήσεις της τεχνολογίας IPL είναι η αποδυνάμωση κι ολοκληρωτική εξαφάνιση της τρίχας, η αποτροπή γήρανσης της επιδερμίδας μέσω της διοχέτευσης φωτός (photorejuvenation), η εξομάλυνση της χρώσης της επιερμίδας καθώς και η θεραπεία ακμής.

 

2. Μπορούν όλοι να κάνουν τη θεραπεία αποτρίχωσης με το IPL;

Η αλήθεια είναι ότι η αποτρίχωση με παλμικό φως βασίζεται αποκλειστικά στη δυνατότητα της μελανίνης της τρίχας να απορροφήσει την ποσότητα φωτός που της διοχετεύεται. Όπως το λέει και η λέξη, η μελανίνη είναι η ουσία που δίνει το μελανό (δηλαδή το σκούρο) χρώμα στην τρίχα. Οι πολύ ξανθές-λευκές τρίχες (Σκανδιναβικές) ή οι γκρίζες θα χρειαστούν περισσότερες θεραπείες, ενώ οι πάρα πολύ σκούρες επιδερμίδες (Αφρικανικές) δεν είναι κατάλληλες για αποτρίχωση με IPL.

 

 3. Πώς δουλεύει;

Το μηχάνημά μας χρησιμοποιεί τεχνολογία IPL (έντονο παλμικό φως), που απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και διοχετεύεται στον θύλακά της. Ο θύλακας σιγά σιγά απενεργοποιείται πλήρως από τη θερμική αυτή ενέργεια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει πλέον την τρίχα, ενώ η τρίχα αποδυναμώνεται και λεπταίνει, ξανοίγει σε χρώμα, ώσπου δεν ξαναεμφανίζεται.

 

4. Είναι ασφαλές;

Πολλαπλές μελέτες παγκοσμίως έχουν αποδείξει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα χρήσης του παλμικού φωτός για αποτρίχωση. Γι αυτό το λόγο αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες μεθόδους αποτρίχωσης.

 

5. Θα αισθανθώ πόνο;

Ενα από τα πολλά προτερήματα της οικιακής συσκευής μας είναι ότι δεν προκαλεί πόνο! Οι περισσότεροι πελάτες μας, αναφέρουν μόνο μια αίσθηση θερμότητας στο δέρμα.

 

6. Είναι πράγματι μόνιμη η αποτρίχωση;

Το σώμα μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που έχει έμφυτη τη δυνατότητα αυτοθεραπείας (π.χ. επούλωση πληγών). Η συσκευή μας σας εξασφαλίζει πραγματικά μακροχρόνια αποτελέσματα. Για να τα διατηρήσετε όμως, σας προτείνουμε μετά την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ των εβδομάδων θεραπείας, να χρησιμοποιείτε τη συσκευή μία φορά την εβδομάδα για τους 2 πρώτους μήνες και στη συνέχεια κάθε δίμηνο ή τρίμηνο για λόγους διατήρησης των αποτελεσμάτων σας.

 

7. Πρέπει να φοράω ειδικά γυαλιά;

Όχι, δε χρειάζεται να φοράτε ειδικά γυαλιά. Η συσκευή μας έχει σχεδιαστεί με αισθητήρα και δε θα σας κάνει κακό, εκτός κι αν πιέσετε μια ολόκληρη τζαμαρία στο δέρμα σας και το χρησιμοποιήσετε! 😉

 

8. Σε πόσο χρονικό διάστημα θα δω αποτελέσματα;

Οι περισσότεροι χρήστες μας έχουν ορατά αποτελέσματα μετά από τη 2η κιόλας χρήση, Για ολοκληρωτικά αποτελέσματα προτείνουμε έναν κύκλο 9 θεραπειών, αλλά φυσικά αυτό εξαρτάται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

 

9. Σε ποιές περιοχές του σώματος μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σε όλο το τριχωτό του δερματός σας, συμπεριλαμβανομένης της αποτρίχωσης μπικίνι καθώς και σε σημεία του προσώπου σας (σε αυτήν την περίπτωση, κλείστε τα μάτια σας όταν πιέζετε το κουμπί, ή ζητήστε από κάποιον άλλον να σας βοηθήσει). Η συσκευή είναι ιδανική και για άνδρες, για περιοχές όπως το στήθος, οι πλάτες, κοκ...

 

10. Πρέπει οπωσδήποτε να ξυρίσω την περιοχή πριν τη χρήση;
Ναι, οπωσδήποτε. Προτείνουμε να ξυρίσετε όλες τις περιοχές στις οποίες πρόκειται να κάνετε χρήση της συσκευή μας. Μην κάνετε χαλάουα διότι η χαλάουα τραβάει την τρίχα από τη ρίζα και το μηχάνημά μας, χρειάζεται τη ρίζα να βρίσκεται στο θήλακά της, για να της διοχετεύσει το φως και να απορροφηθεί από αυτήν.

 

11. Ποιές μεθόδους αποτρίχωσης μπορώ να χρησιμοποιήσω ανάμεσα στις θεραπείες μου;

Ανάμεσα στις θεραπείες, παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε ΜΟΝΟ το ξυραφάκι σας. ΜΗΝ κάνετε χαλάουα με κερί, μην αφαιρέσετε τρίχες με τσιμπιδάκι ή με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο που αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα της, διότι τη χρειάζεστε για να απορροφήσει το παλμικό φως της επόμενης θεραπείας σας!

 

12. Σε ποιούς τύπους δέρματος λειτουργεί το IPL;

To IPL είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος πέραν των πολύ σκούρων. Κοιτάξτε τον χρωματικό πίνακα και δείτε αν η αποτρίχωση με τη συσκευή μας θα ήταν η ιδανική λύση για ‘σας, Η συσκευή μας είναι κατάλληλη για τύπους σκούρους ως τη βαθμίδα Earth 2-3. Αν το χρώμα δέρματός σας αντιστοιχεί στις βαθμίδες 2-3 σας συνιστούμε να κάνετε χρήση ως το επίπεδο έντασης 3 (όχι παραπάνω) και να αρχίσετε τη θεραπεία από το επίπεδο 1.

 

13. Είναι ασφαλές για εγκύους και μητέρες που θηλάζουν;

Παρόλο που δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι το IPL έχει αρνητικές επιπτώσεις στις εγκυμονούσες ή τις νέες μαμάδες που θηλάζουν, για μέτρα ασφαλείας, δεν συστήνουμε τη χρήση της συσκευής IPL αν είστε έγκυος ή εαν θηλάζετε.

 

14. Είναι ασφαλές για χρήση πάνω σε φακίδες ή σπίλους (ελιές);

Οχι, μην κάνετε χρήση IPL πάνω σε πολύ σκούρους σπίλους ή πολύ σκούρες φακίδες.

 

15. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω πάνω σε τατουάζ;

Δεν συνιστάται η χρήση πάνω σε τατουάζ. Μπορείτε όμως άνετα να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή μας γύρω από αυτά.

 

16. Υπάρχουν αντεδείξεις;
Όπως προαναφέραμε, δε συνιστούμε τη χρήση σε εγκυμονούσες ή θηλάζουσες μητέρες, ως μέτρο ασφαλείας. Δε θα πρέπει να κάνετε χρήση της συσκευής αν έχετε ιστορικό χηλοειδών ουλών. Θα πρέπει να δώσετε επίσης ιδιαίτερη προσοχή στο δέρμα σας αν κάνετε solarium ή αν κάνετε χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων που προκαλούν φωτοευαισθησία, όπως ρετινοειδή οξέα. Προτείνουμε πάντα να βάζετε αντιλιακό!
 

Εγγύηση ποιότητας
Συστημένη αποστολή με courier
Εξυπηρέτηση πελατών

μέσω email: info@skinclub.gr

Instagram: @skinclub.gr

Facebook: @skinclub.gr

Ασφάλεια πληρωμών

Με συστήματα STRIPE και SPLITIT